Welkom in de winkel

Leuk dat je er bent. Waar kunnen we je mee helpen?

Ik wil u uitnodigen om een kijkje in de winkel te komen nemen, alwaar mijn cadeau-artikelen te koop zijn. De winkel 'Van de Onderste Plank' is gelegen in het centrum van Helden in winkelcentrum De Kaupman. 

“Van de onderste plank” voert een concept wat niet veel voorkomt. Kleine zelfstandigen kunnen tegen vergoeding hun artikelen in de winkel presenteren. Het leuke van deze manier is dat de winkel een breed aanbod heeft, van kinderkleding tot aan wenskaarten en woonaccessoires. Hierdoor is er voor iedereen wat leuks te vinden. Er is ruime keuze en het aanbod verandert regelmatig. Zeker de moeite waard om geregeld even binnen te lopen.

 

Nice to have you here. Where can we help you?

I would like to invite you to come take a look in the shop, where my presents are for sale. The shop ' van de Onderste Plank ' is located in the Centre of Helden in The shopping centre Kaupman. 'Van de Onderste Plank' performs a concept which is not common. Small businesses can present their articles in the shop for a fee. The nice thing about this way is that the shop has a wide range, from children's clothing to greeting cards and home accessories. This is for everyone to find some fun. There is ample choice and supply changes regularly. Definitely worth checking regularly.

Openingstijden

dinsdag t/m vrijdag
                                    10:00 - 18:00
zaterdag

                                    10:00 - 17:00

zondag en maandag
                                    gesloten

Contact

Email: info@vandeondersteplank.nl

Tel: (+31) 6-15347731

Van de Onderste Plank 

Kaupmanshof 1

5988 BD Helden